SEIC projekti toiduteemaline inspiratsioonipäev 11.02.2019 Sagadis

Projekti “Kestlik ettevõtlus maal” raames toimub järjekordne inspiratsioonipäev 11. veebruaril 2019 Arenduskoja piirkonnas.

Täpne toimumise koht: Sagadi mõisa restoran https://sagadi.ee/et

Osalema ootame kokkasid , ettevõtjaid ja ühinguid kolmest projektis osalevast Eesti Leader tegevusgrupist (Arenduskoda, Ida-Harju Koostöökoda ja Rohelise Jõemaa Koostöökogu ning Põhja-Eesti kohaliku toidumärgise kandjaid) Sedakorda on meie inspiratsioonipäevade fookuses kohalikud toidu sh. joogitooted piirkonna turunduses. Kokku 30 inimest. Registreerumine hiljemalt 5. veebruariks eha@arenduskoda.ee

Programm

10.30 – Kohtumine Sagadi mõisas, Metsamuuseumi majas.

10.35-11.35 Sagadi programm Mets toidab!

11.40 -12.00 Kohvipaus Sagadi restoranis, mõnus sisse elamine ja tutvumine.

12.00-12.30 Piirkonna turunduse võimalused läbi kohaliku toidu Pärnumaa näitel.

12.30 – 13.00 Põhjaranniku kohalike jookide esitlused.

13.00 -14,00 lõuna

14.00 – 15.00 Põhjaranniku toidutoodete esitlused.

15.00 Kuidas jõuab kohalik toit ja jook restorani lauale. Oma kogemust tutvustab Sagadi restorani peakokk Maren Rits

15.30- 16.30 Piirkonna toidumeene ja esindusjook piirkonna turunduse abivahend Pärnumaa ja Põhjaranniku kogemused. Kuidas valmistada ette maitsete aasta taotlust, Pärnumaa kogemused, Põhja-Eesti võimalik maitseteaasta arutelu.

 

Palume ettevõtjatel, kes oma tooteid soovivad esitleda, sellest ka registreerimisel teada anda.
Lisainfo ja registreerimine Eha Paas,
eha@arenduskoda.ee 5170214

november 2024
ETKNRLP
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
« okt.   dets. »

Uudiste arhiiv/News Archive