Koostööprojekti “Põhja-Eesti kohalik toit” raames on valmimas uuring Põhja-Eesti kohaliku toidu pärimusest.
21. veebruaril 2017 kutsume kõiki huvilisi uuringu tutvustusele ja töötuppa.
Üritus toimub Viskla Külakeskuses (Kose vald, Harjumaa) kell 13:00 – 17:30
Täpsema päevakava leiate SIIT.
Registreerumine kuni 17.02.2017 lingil: https://goo.gl/forms/Bp6JLwe2uEhEdVNF2
Haapsalu Kutsehariduskeskuse spetsialist Aili Tervonen annab ülevaate sellest, mida on Põhja-Eesti piirkonnas ajalooliselt kasvatatud ja toiduks tarbitud, mis on Põhja-Eestit iseloomustavad toidud ning paljust muust põnevast.
Paralleelselt uuringu tutvustusega valmistavad kohalikud kokad ka Põhja-Eesti toorainest põnevad road, mida uuringu tutvustuse lõpuks üheskoos proovida saame.