Koostööprojekti “Põhja-Eesti kohalik toit” raames korraldab Ida-Harju Koostöökoda kohaliku toidu õpitoad Ida-Harju piirkonna koolides ja lasteaedades ja/või noortekeskustes.
Töötubade eesmärgiks on anda lastele ja noortele ülevaade kohaliku toidu tarbimise eelistest.
Lisaks proovitakse ka ise tervisliku toidu valmistamist.
2-3. oktoobril Raasiku noortekeskuses kohaliku toidu õpitoad (tervislik võileib ja smuutid) noortele (kohad täis).
9. oktoobril Raasiku Põhikooli 1-5. klassi õpilaste väljasõidud kohaliku toidu ettevõtjate juurde koos õpitubadega (ainult kooliõpilastele, koostöös Raasiku Põhikooliga).
14. oktoobril kohaliku toidu vestlusringid-õpitoad Pikavere Mõisakoolis (kolmes grupis: lasteaed; 1-3. klass; 4-6. klass).
17. oktoobril kohaliku toidu vestlusring-õpituba Alavere Põhikoolis (6-7. klass)