MTÜ Ida-Harju Koostöökoda korraldab koolitused eraelamus toiduvalmistamise teemal.
Oodatud on kõik, kes tunnevad huvi eraelamus toidutootmise vastu – nii need, kes juba toodavad kui ka need, kes alles mõtlevad selle peale.
Koolitustel räägivad Veterinaar- ja Toiduameti spetsialistid lihtsalt ja arusaadavalt lahti, millised on koduköögis tootmise nõuded, kuidas vajalikke pabereid vormistada ning mida Veterinaar- ja Toiduamet täpselt kontrollib.
Saame ka teada, mida tuleb teha, et ametlikult kodus tehtud leiba, saiakesi või torte suvistel laatadel-turgudel müüa tohiks.
Esimesed koolitused toimuvad:
Pühapäev, 13. aprill 2014
Teema: Eraelamus toiduvalmistamisele esitatavad nõuded ; Enesekontrolli plaan
Koht: Raudoja Kõrtsitalu
Aeg: 10.30 – 16:00
Neljapäev, 17. aprill 2014
Teemad:
Müük laatadel ja välisündmustel (teavitamine, tähistamine, vastutus jm)
Nõuded koduköögis valmistatud toodangu tähistamisele ja pakendamisele (milline info peab olema pakendil, milline müügikohas jne)
Koht: Anija mõis
Aeg: 15:00 – 19:00
Osalustasu: 5 eurot/ koolitus (peale registreerumist väljastatakse arve)
Registreerumine ja info telefonil 56 945 871 või e-posti aadressil info@idaharju.ee