Põhja-Eesti kohaliku toidu märgise ettevõtjate koostööseminar 18.02.2020 Moe mõisas

Arenduskoja poolt läbiviidava koostööprojekti “Mitmekesise säästva turismi ettevõtluse ühisarendamine 2019-2022” raames toimub 18.02.2020 Põhja-Eesti kohaliku toidu märgise ettevõtjate ja toitlustusteenuse pakkujate koostööseminar 18.02.2020 Moe mõisas.

PÄEVAKAVA

11.30 – 12.15 Saabumine, kerge lõuna, omavaheline suhtlus
12.15 – 14.00 Põhja-Eesti kohaliku toidu turundusseminar. Otsime vastuseid küsimustele: Kuidas iga ettevõtja saab olla meie toidu saadik? Kuidas igaüks meist saab aidata kaasa sellele, et Põhja-Eesti toidupiirkond oleks Eesti kaardil? Vastust aitab leida ja asjakohaseid nõuandeid jagab kommunikatsiooni ja meediaekspert Raul Rebane.
14.00 – 14.15 Kohvipaus
14.15-14.45 Uute Põhja-Eesti toidu- ja joogitoodete tutvustused: Moe tooted, Vinkymon ebaküdoonia tooted ja Habaja Viinavabriku rabarberivein Kihisev Rabarber
14.45 – 15.00 Tutvustame teile ideed Põhja-Eesti kohaliku toidu kokaraamatust. Idee algataja ja eestvedaja on Põhja-Harju Koostöökogu.
15.00 – 16.00 Meie 2020-2022 toiduvõrgustiku tegevused. Tutvustame teile meie toiduprojekti tegevusi, mis saavad alguse märtsis 2020 ja kui maitseteaasta on saanud positiivse vastuse, siis ka maitseteaasta tegevusi.

Moderaator: Eha Paas.

Palume oma osalemise soovist teada anda hiljemalt 10. veebruariks aadressil: katrin@arenduskoda.ee.

Registreerumine toimub kuni kohtade täitumiseni.

Seminar 18.02.2020

oktoober 2024
ETKNRLP
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31    
« sept.   nov. »

Uudiste arhiiv/News Archive