Põhja-Eesti kohalik toit kokkamise töötuba 13. aprill 2022, kell 15.00 Anija Mõisakohwikus
Põhja- Eesti traditsioonilised maitsed tänapäevases võtmes
Kokkamise töötuppa oodatakse kõiki, kes osalesid meie talvisel 2021. aasta pidupäeva retseptide konkursil. Töötoas on kohti kokku kuni 12 osalejale. Töötoa viib läbi Anija Mõisa kohwiku perenaine Ülle Niinemets
KAVA
15.00 Saabumine Anija mõisa kohvikusse, tervituskohv ja kohvikule omased suupisted.
15.30-16.45 Kooskokkamine
Teemaks tulevad Mõisakohwiku retseptid meie piirkonna põhikomponentidest- kartul, kruup, räim.
Seega töötoas valmistame:
- Mahlased kartuli-räime pallid
- Krõbedad orsotopallid juustuga
- Kevadine rabarberivaht
17.00 -17.30 Ühine kohalikel maitsetel põhinev õhtusöök, osalejate kokkamis-kogemused, võrgustumine.
Töötuba on osalejatele tasuta. kuid kohale tuleb ise sõita. Töötoas osalemine registreerida hiljemalt 6.aprill e-postil anneli@idaharju.ee
Töötuba toimub kui on vähemalt 5 registreerunut.
Lisainfo: Anneli Põldra, 56945871